Bere cu bucati de creier


Bere cu bucati de creier

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (nu ai votat)
Loading...

Fanii serialului horror american de televiziune „The Walking Dead” vor fi foarte incantati, pentru ca odata cu debutul sezonului al patrulea vor avea placerea sa deguste berea cu bucati de creier de capra.

La originea comercializarii acestei ciudate bauturi sta compania americana Dock Street Beer, iar ideea ii apartine lui Justin Low, mare fan al universului postapocaliptic din „The Walking Dead” si directorul marcii de bere cu sediul in Philadelphia.

Cu aceasta bautura, Justin Low a dorit sa aduca un omagiu faimosilor „walkers” (zombi – n.red.) din serial.

Berea se numeste Dock Street Walker, are culoarea rosie, ca sangele, si contine ingrediente pe care le gasesti in orice bere, dar este aromatizata cu bucati mici de creier de capra afumat, potrivit Hellocoton.

In orice caz, curiosii ce vor sa testeze noul produs vor intampina cateva probleme pentru a-l procura, pentru ca berea este disponibila numai in regiunea Philadelphia (Pennsylvania).

Bautura va fi pusa in vanzare incepand din 30 martie si este destul de tare pentru berea americana: 7,2% alcool.Publicat de admin la joi, aprilie 14th, 2016