Gestul incredibil facut de o ospatarita din Ucraina


Gestul incredibil facut de o ospatarita din Ucraina

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
(2 voturi, media: 5,00 din 5)
Loading...

O ospatarita din Ucraina a facut un lucru dezgustator si incredibil. Ea a recunoscut ca a scuipat, timp de mai multi ani, in mancarea politicienilor din parlamentul tarii.

Yulia Borshchenko a fost concediata de la cantina parlamentului ucrainean pentru ca a scuipat in portiile de mancare pe care le servea politicienilor, scrie Russia Today.

Femeia si-a recunscut fapta si a spus ca a facut acest gest dezgustator pentru a se razbuna in modul ei personal pe acei oameni care conduc tara. Ea nu isi regreta faptele, considerand ca a adoptat chiar o pozitie politica fata de lucrurile care se intampla in Ucraina.

Yulia Borshchenko era nemultumita si de salariul pe care il primea pentru munca depusa acolo. Ea a lucrat la cantina Parlamentului de la Kiev timp de patru ani, declarand ca gestul facut este unul de razbunare pentru oamenii pacaliti de politicieni. Femeia a scuipat in mancarea acestora de mai multe ori in aceasta perioada. Dupa ce si-a incheiat misiunea acolo, ea a spus ca vrea sa devina scriitoare.Publicat de admin la joi, aprilie 14th, 2016